Биорезонанс

 

Какво е Биорезонанса и как може да ми помогне ?

Биорезонанс, тестване, терапия и енергийна медицина достъпна за възрастни, деца и бебата!

Но какво е терапията с биорезонанс?

Ако сте сериозно болни, тогава трябва да се консултирате с местните здравни специалисти, но освен това все повече хора в България откриват ползите от биорезонансната терапия.

Има хиляди случаи, при които пациентите са разочаровани от конвенционалната медицина и могат да свидетелстват за ефективността на лечението и диагнозата, предлагани от биорезонанса. С над 20 000 устройства, продавани в световен мащаб, в момента има много холистични практикуващи, които ежедневно лекуват хората с условия като депресия, сенна треска, алергии, храносмилателни и кожни проблеми, както и много други състояния.

Срещаме се ежедневно с нарастващо количество стресори на околната среда и патогени, някои от които са станали резистентни към антибиотици. Паразитите са един пример – те са известни с това, че причиняват много от условията, с които хората страдат в съвременното общество, а нашите домашни любимци също страдат от нашествия.

Биорезонанса вече и в България

Машини с енергийна медицина, каято може да откриете при нас, са били използвани за повече от 35 години, за да се опита да премахне тези нашественици без употребата на лекарствени продукти. В допълнение, биорезонансът е поддържал много пациенти с рак, заедно с конвенционалното лечение, с резултати от разрушаване.

Био-енергичната медицина дори е била ефективна при предизвикателни случаи като тези, страдащи от депресия и пристрастяване. Тъй като все повече хора виждат и чуват историите за успех, свързани с биорезонанса, все повече терапевти, лекари, ветеринарни лекари и стоматолози се обръщат към тази ефективна и неинвазивна допълнителна здравна терапия.

 

Запази час:

Адрес: Комплекс „Панорама“, магистрала ‘Тракия’ 89-ти км.

Телефон: 0877211111