11 Приказни Идеи за Градинска Сватба

Има нещо толкова вечно и красиво в градинските сватби. Подготовката, детайлите и общата вибрация, която получавате са невероятно причудливи и романтични, особено през топлите месеци. Ето защо подготовката на градински сватби е тъй приятно за всички, които участват в организацията. С толкова много вариации на бляскави, модерни и прости градински сватби, темата може да работи за почти всяка булка и младоженец.

За да ви помогнем да планирате вашата собнствена градинска сватба (или да ви вдъхновим да направите такава!), Ние сме съставили списък на нашите любими сватбени детайли от градината, така че и вие да постигнете пролетна или лятна еуфория на вашите мечти.

От свежи цветя и изпълнени с красиви цветове маси, до цветни външни места за сядане и мечтателни гледки, тези най-важни детайли обещават да впечатлят. Ние познаваме перфектните нюанси и стилове за подходящи рокли на шаферки и рокли, вдъхновени от цветя за булката на богинята градина. И за да се гарантира, че времето няма да навредни върху партито ви – ще ви преведем през хидроизолацията на вашето място.

Изкрящи цветове

Все пак ще организираш градинска сватба. Контрастирай на зеленината с някои изкрящи цветове – чрез мебели. Може да окрасите само някой кът, който ще се ползва за заснемане на снимки с Вас младоженците. Изкрящите цветове контрастират с зелените растения и по този начин се получава преповдигната обстановка.

Естествен блясък на масата

Добавете органични елементи, като разперите флорален венец (венец от цветя) през масата по време на приема. Обичаме белите цветове, добавени към пространството на масата.

Винтидж част

Покажете вашите сладки изящно подредени на добре окрасена маса. По този начин ще придадете уникален облик на вашата градинска сватба.

Всичко в Детайли

Включете цветя във всички малки детайли! Насочете гостите си в градината със собствен дървен знак, по който също трябва да има цветя.

Леки и проветриви рокли

Съхранявайте нещата леки и проветриви във вашата градинска афера със светло розови шаферски рокли. Вашите момичета не само ще изглеждат красиви, но и ще могат да носят отново своите рокли!

Прясна Градина

Поддържайте менюто си „градинско“ свежо със светли и вкусни салати.

Кежуал флайър

За по-красив вид на шаферките, заложете на модерни, отворени облекла. Това са достатъчно кежуал за градинска сватба, но добавят достатъчно красота!

Безкрайна красота

Екипа на Сватбен Център ‘Панорама’ съветва да заложите на класически коса и грим, за да допълнят безценното време на градинската сватба.

Детайли за роклята

Флоралното покритие е перфектната детайлност на сватбената рокля за открито място.

Пикник афера

Вместо голям прием, помислете за интимен градински пикник, за да отпразнувате любовта си.

Етерно приемане

За тези дъждовни дни, донесе градината в приемната ви палатка(шатра)! Високите центрове и флорални детайли по масите и шатрата ще създадат същия ефект като външен пейзаж.